Anneli Mortensen

Anneli Mortensen

Jeg er Anneli, multipassioneret keramiker. Jeg er opvokset i en opfindsom familie, og det har i høj grad formet min personlighed. Min tilgang til nye udfordinger er i en sand Pippi-ånd: ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt!”. Min liste over hobbyer er omfattende, og jeg er stolt af at bære titlen nørd.


Keramikeren i mig, fik sig en ordentlig genstart i 2022, da jeg åbnede dørene til vores medlemsbaserede keramikværksted: clay:Makers @claymakers.royal i hjertet af København.


Nu er jeg endelig i stand til at fordybe mig i kunsten, der har ligget i dvale i lidt over et årti. Du finder mine seneste værker på Instagram-siden @calm.cph, der er dedikeret mit kunstneriske keramiske arbejde og udvikling.


Det overrasker dig nok ikke, når du har set billederne her på siden, at jeg henter min inspiration fra naturen.? I øjeblikket bliver jeg ved med at modellere fugle og fuglerelaterede ting. Jeg elsker at bruge basismaterialer, som oxider og lerets naturlige farver, i mit arbejde.


Jeg fascineres af mennesker og den kraft, vi alle bærer.


Jeg håber, at du vil nyde at følge mit arbejde og kan mærke den kreative kraft, der strømmer gennem mine værker, lige så meget som jeg gør. ❤️


Kærligst,

Anneli

København


Åben for:

  • Kuntstmesser
  • Bestillingsarbejde
  • Kreative samarbejder
  • ...kontakt! anneli@claymakers.dk